Kit off-grid

Kit off-grid

    Pachetele solar-pack sunt solutii integrate complete, ideale pentru alimentare portabila sau semimobila. Aceste pachete pot alimenta aparate portabile, atunci cand va aflati in diverse locatii departe de reteaua cu energie.  Aceste pachete sunt ideale pentru a alimenta o diversitate mare de echipamente ca de exemplu computere portabile (Laptop), DVD, CD, Player radio-cassette, telefoane mobile si prin satelit, lampi si lumini eficiente, etc.
    Sunt simple si usor de instalat avand la baza principiul “plug and play”. Sunt foarte fiabile si fabricate cu componente de cea mai buna calitate. Panourile fotovoltaice integrate in cadrul acestor sistem, sunt fabricate la Hamburg-Germania de grupul german Centrosolar-AG (http://www.centrosolar.com) sau de alte companii ca ET Solar, Axitec GmbH sau Bauer GmbH.
    Pachetele solar-pack sunt sisteme solare care pot fi configurate si pentru o casa. Aceste solutii acopera necesarul de baza a populatiei aflate in locatii izolate, producand energia necesara pentru iluminat, frigider, TV si alte aparate casnice. Sistemele solar-packs sunt concepute pentru a ridica standardul de viata a populatiei in zonele rurale fara acces la reteaua de energie.

Sistemul pachete integrate solare standard

Pentru a putea intelege care este diferenta dintre kW si kWh/zi va rugam sa consultati articolul de mai jos :

Ce este KW (kilowatul) si KWh (Kilowat-ora)?

  

Produse 1 până la 8 din 10 total

per pagină
Pagina:
  1. 1
  2. 2

Matrice  Listă 

Setează direcţie descendentă

Produse 1 până la 8 din 10 total

per pagină
Pagina:
  1. 1
  2. 2

Matrice  Listă 

Setează direcţie descendentă