Despre noi

ECOVOLT Romania

Avand avantajul experientei indelungate acumulate in cei 8 ani de proiectare si instalare a sistemelor cu energie alternativa, dar avand si avantajul suportului permanent ai celor mai renumiti producatori de echipamente din lume, ECOVOLT a reusit in ultimii ani implementarea a zeci de proiecte in Romania.

Proiectarea si instalarea sistemelor cu energie solară sau eoliană poate parea simplă, dar in realitate este nevoie de cunoştinţe complexe şi de capacitatea de a sintetiza un număr de variabile unice pentru fiecare locatie in parte. La fiecare nouă instalare, ECOVOLT trebuie să stabilească cea mai bună locaţie pe acoperiş sau pe sol, dar şi dimensiunile corecte ale sistemului pentru acoperirea necesarului de energie solicitat de beneficiar.Indiferent de locatie, trebuie să dimensionăm corect zona de amplasare a panourilor, trebuie determinată panta acoperişului, iar la sol gasită expunerea corectă.

Analiza de umbrire generata de copaci, guri de aerisire, conducte sau alte obstacole care pot împiedica reteaua de panouri fotovoltaice sa genereze capacitatea de energie maximă , este o operatiune extrem de importanta.Chiar şi distanţa dintre capriori pe un acoperiş poate avea un impact semnificativ asupra arhitecturii tehnice de succes şi de instalare a unui sistem cu panouri fotovoltaice.
Apoi, exista problema de estetica: toti beneficiarii doresc să dispuna de posibilitatea de a vizualiza modul de aplasare a panourilor inainte de a fi instalate astfel încât nu există surprise, dorind sa fie mulţumiţi de rezultatul final. ECOVOLT caută in mod constant modalităţi de a ajuta beneficiarii să vizualizeze cu exactitate amplasarea echipamentelor şi a insufla mai multă încredere în dorinţa de a merge mai departe cu ceea ce, pentru majoritatea oamenilor, este o investiţie majoră.

ECOVOLT trebuie să efectueze de asemenea analize complexe ale locatiei pentru a determina zona de umbrire. Acest lucru este acum posibil cu ajutorul programelor de analiza specializata de care dispunem. Scopul nostru determinant este sa oferim cele mai bune sisteme, echipamente si servicii de calitate, pentru toate aplicatile din domeniul energiei alternative, intr-un mod cat mai eficient posibil. Implementarea sistemelor cu panouri fotovoltaice, turbine eoliene si turbine hidro pentru toti cei care au resedinta in zone izolate sau au nevoie de curent electric acolo unde nu existat niciodata, necesita o proiectare riguroasa si bine justificata tehnic.

Echipa Tehnica
Ecovolt Romania